+Follow | +Dashboard
life is full of colours


Today's Post
Wednesday, October 10, 2012 | 8:21 PM | 0 comments
haiii ! :)
so,its October already huh? how time flies kan? sekejap je..pejam celik pejam celik 
dah nk habis pun 2012 ni..
lama gila tak membebel sengsorang kat sini..rindunyaaaaaaaaa nk bercerita kat blog ni !
so far my life now is going well..Alhamdulillah..
cumanya,sekarang ni busy sikit lah dgn sekolah..extra classes pun makin banyak..
penatnya tu tak yah cakap lah camane kan..balik sekolah je mesti pingsannn tapi ajaibnya hari ni tetiba rasa macam malas pulak nak take a nap..lol. boleh pulak malas kan? 
nanti malam confirm tidur awal kalau gini gayanya.
Next week is gonna be longgggggggggg weekdays for me i guess? 
yelah,on Saturday tu ada event Graduation Day. fuhh,finally kann..dah nak sampai penghujung dah pun. 
so automatically zaman kegemilangan form 6 aku pun akan berakhir lah tak lama lagi..adalah dalam sebulan lagi..well,tak sampai sebulan pun sebenarnya..beberapa hari je lagi kot..
STPM pun dah makin dekat..wuuuu,nervous gila k! tapi malangnya tahap kesedaran tu masih berada di takuk yg lama..i should do something bout it..for real..this is not good for me.
oh,InsyaAllah i'll upload my Graduation pics here,soon..itupun kalau rajin laa :) 
next Monday pulak got MUET speaking test. the best part bout the test is My group is the first group who gonna start it first..how cool is that? thank God im the last candidates in my group..lol sempat lah jugak nk prepare apa yg patut kan..dah lah MPM eja nama aku salah..vudush je..tak pasal eja nama orang salah..
haihh,i wonder how they do their job..so careless! 
hmm,rasanya tu dulu lah kot nk update buat masa skrg..ni pun sekadar nak lepas gian je..dah lama tak update entry baru kan..
next week,schedule mmg pack gila..extra classes pun brjalan seperti biasa kot next week..
need to study and do some revision for MUET and STPM,of course..
those who might read this post..pleasee DO pray for me okay? thanks so much! may Allah bless you. 

Take care guys xx




Older Post | Newer Post
~salji~