+Follow | +Dashboard
life is full of colours


Ombak Rindu :")
Saturday, December 3, 2011 | 10:19 PM | 0 comments
Assalamualaikum and hello,

alhamdulillah,im safely arrived home sweet home after 4 hours journey from Kuantan..
ohh,welcome Terengganu ! :)
okay,first of all memang excited gila nak cerita pasal title kat atas tu..heheh
yesss,ombak rindu..done watching that movie in cinema yesterday..omg,im so excited once i reached Kuantan..
tak sabar gila nak bagitahu my cousin,ajak dia pegi tengok cerita nie..haihh..
and sampai je Kuantan ohmygod..tak sabar nak bagitahu nie ! and i cant believe that she's excited too wanna watch that movie..HAHA
err,some of my friends did ask me whyyyy im so excited to watch that movie?
of course i am ! Ombak Rindu was the first novel i've ever read ! 
and novel dia memang best gila sampai buat I can't stop reading and wanna read again and againnn ! LOL *sampaimacamtusekali.
well,what i can say about that movie is..AWESOME sangatsangat!
but for those yang dh bace novel Ombak Rindu like i did..mmg agak tak puas hati sikitttt laa..*sikitjeokay
because some part ada yang tak sama and ada yg takde..like err cerita dia tak sama 100% dgn expectation kita laa..but overall,it still THE BEST movie ! sedih,kelakar,bab2 touching pun hadoo..
haa,cakap bab touching nie..teringat laa pulak dekat my cousin,Lia..
oh my god,she's really out of control bila time part 'hero'(aaron aziz) dia touching2 dengan maya karin and lisa..
yang tak tahan dengan aku sekali dia touch ! memang what the fish laa kan............
habiss sakit semua badan aku kena cubit dengan kau Bro ! sakit kau tahu tak Bro !haha *yaww! whatsup bro?!hahaha. imissyouBro! i had a GREAT time with u especially n ammar Bro! haha thanks Bro! :")
and seriously i can't stop listening Ombak Rindu song ! i always keep on repeating this song..again and again..
sedih kot..nak2 dalam movie tu,kena pulak time sedih lagu nie keluar..
memang 'aduhai' laa kejap aku kan..hahhaha
okay,rasanya tu je kot nak tulis sebab rasa macam dah panjang sangat entry nie..ingat tadi nak cerita banyak lagi tapi tu je lah kot..kang tak sudah sampai pagi esok cerita aku nie..

p.s: imissyoutoo cousin(read ur blog.hehs),im sad cause ive got only 2days 3nights je kat sana..:| but still im happy gila dapat spend time with u..banyak story and gossip yg kita share..ingat nak stay lama sikit tapi 'puan besar' tak approve i punya application..how sad...:'(





Older Post | Newer Post
~salji~