+Follow | +Dashboard
life is full of colours


Had a great time with KIRANA's ;)
Tuesday, November 8, 2011 | 8:23 PM | 0 comments
Assalamualaikum and hello,

hari nie kannn,terpaksa bangun awal pagi and bersiap-siap pergi ke klinik HSNZ(somewhere in Terengganu) with my friend,lily and my niece,fatin...since saya ada masalah kesihatan sikit...so,tadi pergi la check doctor dengan x-ray ape semua lah kan and finally dah punnnn settle semuanya..
penat lah jugak kitorang satu hari nie..lama jugak laa kitorang ke hulu ke hilir dalam hospital tu tadi since banyak benda yang tak selesai lagi so 2 orang bodyguards saya tadi pun terpaksa lah temankan saya selesaikan hari nie jugak kes nie...sorry guys menyusahkan korang hari nie..Thanks tau sebab sudi temankan !
then petang tu kitorang pergi library kejap pinjam buku...then balik rumah solat ape semua..then pergi lah amik kawan kitorang yang satu nie kat rumah dia...kitorang outing lagi pergi ke pantai..
dalam perjalanan kitorang ke pantai tu..hujan laa pulak..adess sakit betull lahh~
hujan panas and lebat pulak tuu..then dalam beberapa minit hujan pun berhenti and tetibe keluar pelangi berkembar depan mata kitorang ! kitorang dah macam......FUYOHH !
sumpah korang, lawa gilaa kot pelangi tu ! dah rasa cam pintu heaven pelangi tu (HAHA)and kat tepi pantai pulak tu kitorang tengok pelangi...memang cantikk sangat..tapi sayang...sekejap je pelangi berkembar tu muncul..
then dalam masa 5 minit dia dah mulai hilang...hmm..kitorang sempat tangkap beberapa keping je gambar pelangi tu..tu pun time pelangi tu dah nak hilang..kitorang terlalu menikmati keindahan pelangi tu sampai terlupa nak ambik gambar...hehe
so far hari nie memang saya enjoy sangat and alhamdulillah dapat jugak lepas rindu kat dorang nie since dah lama tak jumpa..masing-masing sibuk dengan study kan...so,susah lah untuk jumpa..nie pun semua cuti..so dapat lah outing together kat pantai...haa,nie gambar yang sempat kitorang sempat snap tadi..
 depan KI tengah RA belakang NA..so,KIRANA adalah nama gabungan kitorang bertiga...:)
kin and shira
okay,abaikan orang yang depan tu..=.= dan lihat PELANGI  dibelakang tu..sayang,pelangi dah mulai hilang..:(
CANDID~

shira and lilyana

Older Post | Newer Post
~salji~