+Follow | +Dashboard
life is full of colours


KHAMIS MALAM JUMAAT PUNYA POST..:)
Thursday, October 20, 2011 | 9:01 PM | 0 comments
heyyo readers ! ;) 
okay,weekend datang lagi bersama dengan cuti sekolah..one week pulak tu cuti sekolah ! cool !
boleh rehatkan minda,otak,badan and semuanya lahh dari exams ! hee
after cuti one week,we continue balik exam yang tertunggak..oh demmm~
okay,cuti nie tak plan lagi nak ke mana pun..entah lah..just go with the flow..
oh yea,for this entry ak nak share beberapa keping gambar my classmates yang di snap oleh cikgu ape ntah...lupa name..hihihi..lets check it out guys..:)


HERE THE PICTURES..:)


          ~Time nie semua orang kena duduk buat muka seposen dua biar kasi nerd sikit..hihi ;p

        ~ nie pulak..ak pun dah lupa kenapa semua orang gelak..tapi yang pasti..picture nie cool ! kann ? :D

Older Post | Newer Post
~salji~