+Follow | +Dashboard
life is full of colours


ITS FRIDAY ! :)
Friday, October 21, 2011 | 5:37 PM | 0 comments
wahh,ternyata bosan jugak eh memerap kat umah petang-2 jumaat nie?
hmm,boleh jadi gila ak duduk kat rumah lama-2..so,ak decide nak keluar kejap lagi..
kemana? entah lah..no idea..yang pasti nak keluar jenjalan..with who? tak tahu lagi..
actually,tadi baru je balik jenjalan cari makanan since my parents takde kat umah..
so terpaksa lah hidup berdikari dengan mencari makanan seniri..
tetibe anak tekak terasa nak makan cake je petang nie..so,dengan pantasnya ak bersiap-2 then start kereta then bergerak menuju ke SECRET RECIPE dengan rileks nya untuk mendapatkan cake yang diidamkan...hihi ;p
well,i bought 3 pieces of cakes...then terus balik ke rumah..after makan cake..fuhh,lepas hajat untuk makan cake yang ak idam..hee
but seems like there's no fun at all being at home..sangat bosan...
so,yeah..wanna go out again..bubye readers..
have fun ! :)

Older Post | Newer Post
~salji~