+Follow | +Dashboard
life is full of colours


HARI YANG INDAH ^__^
Monday, October 17, 2011 | 9:02 PM | 0 comments
whoot whoot ! alhamdulillah masih lagi berkesempatan kembali ke dunia blog yang awesome nie..^_^
wahh,hari nie hari yang indah tau buat kita..kenapa ? sebab hari nie kita dapat tidur lama2 and bangun lewat..hihii
and the part yang lagi indah adalahhh.........hari nie kita CUTI y'all...:D
kita buat cuti sendiri tau hari nie sebab SEMUA KAWAN-2 kita cakap dorang tak nak pergi sekolah sebab dorang cakap hari nie tak belajar plus today kitaorang takde exam..
so,kita and budak-2 tu dengan perasaan suka hati mak bapak kitaorang je announce cuti sendiri..hihii
anyway,semalam kita dah settle jawab 2 exam papers tau..
semalam kita exam BAHASA MELAYU 2 AND PENGAJIAN PERNIAGAAN 2...
so far,for both papers alhamdulillah kita dapat jawab dengan baik..although kita tak pegang buku sangat..
ee,malas betul kita nie kan..*adik-2 kat luar sana jangan ikut perangai kakak yang tak bermoral nie kay..:p
okay,tomorrow im gonna facing just one paper only..which is PENGAJIAN AM 2..
kita tak study pun lagi...entah lah,kita tak tau nak study apa..sebab kita takde text book pun for that subject...HAHA *ee,teruknya !
tapi takpe kita tetap akan study jugak sikit2 even kita takde text book..
notes yang cikgu bagi kat kita pun berlambak..study yang cikgu bagi tu pun dah enough dah kita rasa...
so,its not a big deal lahh...:D
on the next day pulak,one paper jugak..i bet korang punya favourite subject kot dulu-2..HAHA
its time for SEJARAH paper ! *feverettt kerr ? :p
ahh,otak kita memang hang kejap kalau cakap bab2 sejarah nie..susah laa nak hafal fakta..
kita memang tak reti nak hafal fakta yang ada lam text book sejarah tu...banyak sangat..hmm..harap-2 kita dapat jawab laa nanti walaupun ilmu di dada nie tak banyak..huk3
okay,rasanye tu je kot yang kita update untuk blog kita pada hari nie..so,jumpa korang lagi in my next entry kay ? take care and doakan kita moga kita dapat jawab exam dengan baik..
terima kasih..doa korang sangatsangat dihargai..^_^


P/S : TERASA NAK BERBAHASA PANGGILAN 'KITA' FOR THIS ENTRY..hihii ;D



Older Post | Newer Post
~salji~