+Follow | +Dashboard
life is full of colours


HAD A GREAT WEEKEND ^_~
Saturday, October 15, 2011 | 6:01 PM | 0 comments
okayy,finally the weekend dah sampai ke penghujungnya...alaa,tak sukaaaaa..
weekend dah nak habis..today is saturday...for pantai timur punya rakyat esok dorang dah start kerja and sekolah...so,tomorrow im back to school as usual..:'(
ohh,pape pun wish korang semua dapat beristerehat and ber-holiday dengan awesomenya ! with friends,family,cousins,gf/bf or anyone lah on this weekend kayy..XD
maintain happy and stay cool although cuti dah habis..jangan sedih2..
ceriakan hari and mood anda dengan melayan video-2 yang funny di youtube ! XD 
oh,tomorrow is the day im facing with the exam papers...trying to chill out myself..
hope dapat jawab lah esok...pray for me guys..
okay,nak bercerita tentang ke-awesome-man my weekend ! teehee XD
on thursday night spending time with family..besttt
on friday evening pulak..spending time with my frens or a couple lah senang cakap..
couple nie best..cool and sempoi sangat..
*sorry readers,no pictures nak upload for this entry cause my phone gone crazyy lately nie..
i had a great day hangout ngan dorang nie...serious,korang bestt..
oh,and mase kitaorang hangout kan kitaorang ternampak seseorang tauu..*teethsmile
sape seseorang tu? tak boleh bagi tau kat sini...too private to tell you guys..hihihi :p
time tu kitaorang terjumpa orang tu when we were heading to MASJID KRISTAL.somewhere in Terengganu...:)
and mase tu dalam kereta lah for sure kann..
ohmy,yang paling excited dalam kereta bila ternampak seseorang tu....aku lahh...HAHA
kitaorang selisih je pun ngan kereta dye..tak tahu lah 'orang' tu perasan ke tidak kitaorang nie..
rasanya takk kot..
punya lah excited ak nie sampai bergegar kejap kereta ak mention name dye..
nasib couple nie tak perasann ke-excited-kan muka ak time tu..
untung i cepat cover my voice and my facee taww..hahaa
after dah selesai menunaikan kewajiban as umat islam kat masjid kristal...
kitaorang continue our journey to pantai teluk ketapang dekat airpot kuala terengganu...
makan time sebab time tu semua dah kebulur since kitaorang semua tak makan kat rumah masing-2..
so,kita makan petang dekat sana...
and our menu on that evening were sotong and ikan celup tepung,keropok and air kelapa..sodappp
on the way nak balik rumah..kitaorang stop kejap dekat mcd..beli choco top and mcflurry for our dessert..
and teruskan perjalanan balik ke rumah jieha since rumah dye takde orang...
kitaorang sempat ber-gossip kejap and ber-webcam with kinah..
seriously kitaorang sangat-2 had fun ngan dia although kitaorang just ber-webcam..but tetap had fun 
sampai ngantuk mata haku bergedik ngan korang...kitaorang dah macam hantu dah semalam..dengan mengilai kuat-2 tengah malam,dengan buat lawak bodohnya,layan funny vids kat youtube...
and ak sampai rumah dah midnight dah pun..sampai je terus tido...penat sangat...
so,yeah..tu lah cerita ke-awesome-man weekend ak..
hope korang terhibur baca my entry and had a nice day ahead readers..^_^

Older Post | Newer Post
~salji~