+Follow | +Dashboard
life is full of colours


ONE WEEK LEFT !
Sunday, October 2, 2011 | 5:29 PM | 0 comments
The final exam is just around the corner..tinggal one week aje lagi ! aduhh,pusingnyee~~
didnt make any preparation yet....nervous jangan cakap lah macam mane kan..FINAL kott..
so,memang HARUSLAH ak nervous !
ohh,kalau lepas final memang sure lah ade cuti sekolah kannnnnn..haha
well,to be honest the part CUTI SEKOLAH tu memang excited gila nak tunggu !
SANGAT EXCITED OKAY ! haha *melampaunya,siap highlight PURPLE lagi part cuti tu kan..exam pun belum ! meroyan je lebih.. HAHA
seems like ak kena get ready lah before nak war dengan kertas exams tuh semua...
haih,tak sukaa lah nak ber-exam-exam nie..tak bestttt ! hmm,sape je laa yang suka ngan exam kan?
bagusnya orang yang suka ber-exam nie...haha *err,ade ke orang macam tuh? hehe..kalau ade baguslah ! proud of you ! ^_^
okay,rasanya sampai sini je kot buat masa sekarang..
nanti kalau ade cerita terbarul,i'll update soon...okay?
take care of yourself bloggers ! ^_~

Older Post | Newer Post
~salji~