+Follow | +Dashboard
life is full of colours


DAAA ! WHATEVERRR !
Tuesday, October 11, 2011 | 7:33 PM | 0 comments
okay,tengahari tadi dah pun settle speaking test for muet..
and honestly i just feel like i'm an idiot when i spoke infront of the teacher ! ahhhh,bodoh betul ak nie..
mase tadi jugak lahh kau nak blank kan otak kau yer si otakk ! memang dissapointed betul ak tadi..
frust sangat sangat sangat sangat !! how can lidah ak kelu and idea ak beku ?! kenapa kenapa kenapa ?!!
ahhh,bodohnyeee..result for speaking pun memang konfem lah ak dapat band rendah nanti...okay,whatever !!
URGHHHH,K FINE ! MALAS NAK CAKAP SAL HAL NIE LAGI...
ak harap segala bala,masalah,musibah and seumpama dengannya jauhlah engkau semua dari ak...
lepas baik demam,dapat pulak 'surat cinta' dari bandaraya...aww..so sweet..
terharuu tawww kite dapat surat cinta dari bandaraya... ~..~
haduihhh...nasib badan laa...kena saman pun kes duit dalam meter tu habis...macam tu pun nak saman !
untung laa saman tu tak mahal mana...kalau takk, tak tahu laa ak nak cakap ape kann...
k lah,till we meet in my next entry..bye !

Older Post | Newer Post
~salji~