+Follow | +Dashboard
life is full of colours


READ AND FEEL IT
Monday, September 26, 2011 | 8:06 PM | 0 comments
hmm..rasa macam sedih je hari nie..tak tahu lah kenapa..
its raining tonight..esok mak pulak kena pergi outstation for 3 days dekat kuantan...
take care and gonna miss you mom..:'(
hmm,tadi kan tetiba je teringat kat my 'friend' tau ..alang-2 dah online nie so jenguk lah kejap my 'friend'
punya facebook..but guess what......he's leaving Malaysia already.. how can i forgot his flight yesterday ?!
ahh..seriously i miss him when i see his picture...tak sempat kot nak text dye and wish him good bye..huk3
pape pun syukur Alhamdulillah dye dah selamat sampai kat London for further his studies..:')
this week ramai sangat student yang fly further dorang punya studies kat overseas...
haih,agaknya bila lah pulak kan turn ak nak fly and further ak punya study kat overseas..
entah ade peluang ke tidak ak nie kan...harap-2 ade laa kann..amin
jealous sangat tengok ramai kawan aku further dorang punya study kat overseas...nak jugak ! :( 






Older Post | Newer Post
~salji~