+Follow | +Dashboard
life is full of colours


KOREA KOREA KOREA ! ;D
Saturday, August 13, 2011 | 11:29 PM | 0 comments
Hari nie takde buat ape pun..its SATURDAY night...tomorrow school..so,tonight just being at home..didnt go anywhere..just spend my time with singing korean songs ! LOL. ;p
ntah tetibe plak rase nak layan korean malam nie..hehe
tapi kan best jugak layan korean songs nie ek..karaoke sorang2..HAHA..memang layann...
best2...terbuai-buai je perasaan haku nie...
eh korang ! nak tahu tak,while im singing korean song kan
tetibe plak rase macam satu hari nanti nk further study kat korea ! hehee
WAHH,tetibe plak eh ? tingginye angan-angan ak kan? HAHA..
takpe lah,orang cakap kejayaan bermula dari angan-angan kann ?
so,keep on DREAMING and try to make ur DREAMS come true..wee :D
sometimes i feel like its pretty cool learning korean language ! seronok sangat sampai terbelit berbelit lidah haku nie nak menyebutnya ! kalau korang tak percaye korang cuba lah ! i bet mesti korang enjoy nanti ! XD
actually before this aku takde laa addicted sangat pun dengan korea nie but now yes, i love korea ! ;))
rase macam nak pergi je korea...hehee...
oh,cakap pasal korea nie tetibe teringat pulak kat sedara ak yang nk pergi korea next week..
lawatan sambil belajar katanye...the best part is semua perbelanjaan KERAJAAN yang tanggung !
OMG ! SHE'S SO LUCKY ! means dye takyah keluarkan duit dye laa untuk pergi ke korea sebab semuanya kerajaan yang sponser..alahai,bestnyee...untung laa dye kann ? nak IKUTT jugakkk ! :-(


I WISH I WAS IN THIS PICTURE !*ONE DAY PERHAPS ;P

~IN KOREAN~

~SPRING SEASON~

~~KOREAN UNIVERSITY~~
~MY DREAMS~




Older Post | Newer Post
~salji~