+Follow | +Dashboard
life is full of colours


LAYAN JE LAA CTER HAKU NIE KEYH ? ^_~
Tuesday, June 7, 2011 | 1:47 AM | 0 comments
                                     HEYYO PEEPS ! 
korang buat ape je hari nie? sehat tak? hope korang sehat-2 aje keyh? =)
currently tgh blogwalking..since dah bosan tahap gilaa vaavroom dah niee...huh
fheeuw ! cool gila kot tgk blog orang lain yang super duper awesome nie ! if compare blog ak ngan korang,mmg ak pnyer blog totally out lah kan ! haha *btw,ade aku kisah? langsung tak kisah..haha
doesnt matter lah blog ak tak cantik pun kann..its not a big deal for me..as long as aku bleh bercerita kat sini sudahh..huhuu..
actually,dulu blog ak full ngan stuff yang agak tak penting..i mean,things like quotes,ipad song yang bapak besar tu,etc..
sometimes,serabut mata nk pandang pun ade..huhui...but now,dah delete semua benda-2 yang mnyemak kat wall blog then jadi lah macam blog ak yang sekarang nie..agak sentimental kot..hahaa..tapi lantak lah,yg penting ak suke...*suke tak suke tak? haha gedikss :-P
so far,ak lebih suka blog ak yg sekarang nie...simple and blacky je kan..
ohh,actually tadi kan..ingat nak je buat homeworksss tapi MALAS pulakk ! aiyyakk !
* OPPS ! MALAS ??! did i wrote word MALAS tadi? oh,yayaya..=,= 
haihh,STPM tak boleh malas-2 lagi IRA !! WAKE UP GIRL ! 
   ohh,REMINDER! esok MAK cakap dye akan masuk ward kalau takde pape aral..untuk operate dye pnyer tumor...so,esok maybe ak akan ke hospital teman mak since cuti sekolah kan..
its just small tumor actually tapi bnde tuh dah jadi semakin besar day by day..so,pergi check doctor..
then,doc cakap kena operate...but officially,operate tuh akan dijalankan hari RABU nie..insyaAllah..
hope evrything's gonna be fine..
*takyah PARANOID sangat keyh myself ? just banyakkan doa and tawakal...
Mintak tolong jugak korang doakan operation my mum goes well keyh ?
terima kasih/thanks !
May Allah bless you mum and semoga Allah permudahkan segalanya..AMIN..





Older Post | Newer Post
~salji~