+Follow | +Dashboard
life is full of colours


EVERYTHING IN LIFE MUST HAVE A PURPOSE..
Saturday, June 25, 2011 | 11:35 PM | 0 comments
                                           Hey Peeps ! ;)

today just feel like wanna talk about..em....life..
yeap..LIFE ! i mean a purpose in life..
sometimes aku terfikir without PURPOSE cmner laa hidup kite agaknye ye?
mesti tunggang langgang kan ? so,ak rase dalam hidup kita nie mmg WAJIB setiap orang
ade tjuan hidup masing2..where are we headed to..
if takde tujuan hidup mmg confirm 'DUNIA' anda akan haru biru !
yelah,mane tak nye hidup tanpa arah tujuan sama lah macam juruterbang kemudi kapal terbang tanpa arah tujuan..korang imagine eh..What would happen if a pilot tried to fly a plane without a purpose ? 
memang haru biru lah jadinye kan..*btw,korang nak ke naik pesawat cmtu ? haha..mmg sure tak lah kan ?;p
so,i think..if kita ad specific target yg kite nak capai it will makes our things going easy n smoothly..
so,ak harap korang pun ad tujuan n target yang korang nak capai lam hidup...
sama lah jugak ngan ak..i have my own target and i need to achieve it no matter what !
harap ak selamat sampai ke DESTINASI HIDUP ak dengan selamat dan jayanya...;)
and ak harap korang pun sama jugak..
May Allah guide us and always be by our side,,AMIN~~

Older Post | Newer Post
~salji~