+Follow | +Dashboard
life is full of colours


BAD DAY..
Wednesday, June 22, 2011 | 12:39 AM | 0 comments
currently im really really not in a good mood today !! and i really meant it !
urggh sangat2 lah tertekan hari nie & sangat sedih...='(
usually pagi-2 on the way je pergi skolah mesti ade nmpk accident jadik kat tepi jalan..
tapi hari nie which is pagi tadi laa my mum pulak yg accident kereta ! yg sedihnye..tgk dye laa cam trauma jep..
although dye x tunjuk tapi bleh nmpk laa through her face..ketakutan..before this tak pernah pun accident,rasenye selama belasan tahun dye bwk kereta,nie first time kot dye accident..
setahu ak laa dye mmg seorang pemandu berhemah when she's drive on the road..
dapat tau berita nie pn dari mak laa ptg td..dye ckap dye accident pagi tadi..
i was like terjekut gila lah mase dgr dye cakap cmtuh !
Thank Allah..nasib baik mak aku takde pape kan..kereta je yg teruk cket..
tu mak ap yg mak cakap lah...ak tak tgk pn lagi teruk mcamane kereta tuh sbb dah masuk bengkel..
tak tahu laa cmner dye bleh careless pagi tadi..haihh,im soo worried bout her right now..
pity my mum..='(


semoga ALLAH melindungi,tabahkan & tenangkan hati MAK..AMIN
LOVE YOU MAK <3

yelah accident kann? tambah plak accident yg teruk n kite plak yg langgar kereta orang tuh..
u tell me,sape yg x trauma ?! ak pn pernah jgk accident tapi tak pernah lagi laa smpai tahap kemek kereta..rasenye semua org ad experience accident msing2 kan...
and im pretty sure korang sangatlah faham situation yg my mum alami sekarang..
korang pun tolong laa doa kan kesejahteraan dan ketenangan hati dye ye..Terima Kasih sangat-2..
tapi hari nie lepas je dgr berita my mum accident tuh totally im not in the mood tambah pulak ade laa hamba Allah yg sorang nie tanye ak cmner accident tuh leh jadi ? n sape yg bwak kereta tuh n other fu*king quests laa..
ak tak marah pun pade orang yg bertanye tu cume agak laa kalau nk tnye pun...awal-2 lagi ak dah mention kat social network ak yg ak takde mood...dah ak cakap ak tak tahu ap yg berlaku then tak yah aa nk panjangkn cerita lagi...ak pn serabut jugak nk jawab soklan-2 cmtuh..
dh laa orang tgh stress nie,dye bleh plak tnye soklan cmtuh..agak ah..
k ah im done updating my blog for this entry..
ohh,pada orang yg ak maksudkan tuh,kalau dye terbace entry ak nie...
mintak maaf keyh kalau terasa ? ak tak marahkan dye pun but next time be careful laa keyh dgn soklan anda tuh & kalau nk tnye soklan yg camtuh agk ah bler mase yg sesuai...jangan redah je...

P/S : BERHATI-HATILAH DI JALAN RAYA..JANGAN MAIN REDAH JE..TENGOK DULU KIRI KANAN...SEMOGA ALLAH MELINDUNGI KALIAN SEMUA & KELUARGA SAYA WALAU DIMANA ANDA & KAMI BERADA..AMIN


THANKS 

Older Post | Newer Post
~salji~