+Follow | +Dashboard
life is full of colours


HELLO EVERYONE ! :)
Wednesday, March 30, 2011 | 11:41 PM | 2 comments
wow..its raining heavily tonight ! im freaking cold now..grrrr~~
plus,mate pun dah mengantuk sangat2 nie kes menelan certain medicines just now..
COUGH + FLU
this diseases make me sick now ! all this viruses..just STAY AWAY from me please ? :(
oh ya...today is my 'hari' yang sangat busy..so tired laa..haihh
nak tau knape?
ahha ! today is my special day cause grandma,cuzzies,aunty and uncle just came back from mecca..
and Alhamdulillah everything goes well..happy for that..^^
then,pagi tadi semestinye lah kan kena bangun tido awal...yelah,nk g kemas umah my nenek lagi,masak2 cket for jamuan..around 7 jugak laa bangun pagi tadi..haihh..tak puas hati betul la tak cukup tido this whole day ! dah laa semalam tido pun dekat pukul 5 kes layan korean drama ! aduyai...
P/S: KMAL..this is all ur fault u know ! grrrr~~
then,tadi dapat laa jumpe sedare mare and sepupu sepapat yg da lame tak jumpe tuu...cuzzies yg still skolah pun dpt balek awal skolah tadi cause nk g jmput dorg punyer nenek kat airpot...sukenye budak2 tu dapat balek awal skolah..huhuu
time ak skolah dulu takde pulak org yang dtg nak jemput ak balek awal..hampehh btol..(haa,nie nk jealous nie ! HAHA)
tapi takpe..zaman persekolahan ak pun dah berlalu pergi...keh3
so,nevermind...:p
Haa ! tadi kan tadi kan..hehee...(meroyan kejap ! bhaha)
xde laa...tadi kan ak n kazen pompuan ak yg sorg nie sempat tanye name guy yg ak adore tuh kat kazen ak yg sorg lagi...the guy yg ak adore tu adik kepada abang ipar dia...weee~~
pergghh,segan giler nk tnye dye tadi..tapi naseb baek laa kazen ak yg sorg nie cool...hahaa
then,ktorang pun apalagi..mula lah xtvt mengorek rahsia..jeng3 ! :D
korek pnyerlaa korek tadi..akhirnye ak tau jugak name guy tu ap...tapi tak sure sangat laa cause name dye agk payah lidah ak nak mnyebutnye...kui3
kteorg borak2 jgak laa ngan abg ipar kazen ak td nie which is abang kepada guy yg ak adore tuh..we just called him abg han...bese laa mengorek rahsiaaa kannn...kne laa borak2 dulu..kehh3~~
then,sekali tu..abg han tnye kteorg...'knape,korg nk try adjust adk abg ke?hahaa. dye tu awek keliling pinggang tau !jage2 laa lau korang nk adjust dye' hahaa
tersentap teruss jantung ak dgar abg han cakap camtu...hua3
actually,tak terpkir pun nk ngorat adk abg han tu..just nk tau tentang diri dye jea laa...
then,lepas abg han cakap camtu..ak cepat2 tunjuk jari kat kazen pompuan ak yg tadi tuh...and im just said that
"dye nie haa yg tanye abg han..bukan saye ! saye tak terlibat lam hal nie !" hahaa..
kazen ak dgn muke blurr-nye...tersengih je macam kerang busuk...actually,both of us adore kat adik abg han tu..keh3...
tapi lau ingat balek mmg lawak laa tadii..malu pun ade !
siyes,lepas nie mmg tak nak tanye dah pasal guy tu..malu doe terkantoi ngan abg dye sendiri...hua3
so,sekarang ak pn da tau name dye ape..so start from now..i will name him 'MR R'.. ;)
Insyaallah,nanty ak akan update blog n share ngan korang dari semasa ke semasa bout MR R nie k..sekarang ak mmg dah ngantuk gler...and wanna sleep now..
so,GTG and see ya...goodnight world ! :)


THANKS Y'ALL CAUSE SUDI SPEND MASE KORANG MEMBACA BLOG SAYA...
LOTS OF LOVE FROM
iera XOXO

Older Post | Newer Post
~salji~